Főoldal
Szpvz kzsg
Egyhz, kultra s tudomny
Oktats
nkormnyzat
Ifjsg
Szpvz Kzsg nkntes Tűzoltsga
gyintzs
Gazdasg
Turizmus, szabadidő, tborozs
Sport
Hrek, esemnyek
Ndi Suttog
Szpvz Rdi
Fotalbum
Vlogatott bibliogrfia
Rlunk rtk

HU | RO


 Ma Zsuzsanna ünnepli névnapját!
 » névmagyarázat

  Valutaárfolyam:
   1 USD = 4.413 RON
   1 HUF = 0.0143 RON
   1 EUR = 4.780 RON

  Látogatók száma: 480498

  Keresés a honlapon:
  

Rlunk rtk

Motorosok Cskszpvzen
(2010-06-21)

Szeptember 18–20. között els alkalommal szervezi meg a csíkszeredai Profest rendezvényszervez iroda az Alterbike Fest I. elnevezés, alternatív motorostalálkozót Csíkszépvízen.

Érdekes programmal készülnek a Csíkszépvízen a hét végén rendezend alternatív motorostalálkozó szervezi, akik azt remélik, hogy az idjárás is kedvez majd az eseménynek. A szervezk egyébként a találkozót azoknak ajánlják, „akik a motoron ülnek, akik a hátukba kapaszkodnak, és akik már nem fértek fel”.

Napok óta épülnek az akadálypályák endurósoknak, ezenkívül a motorosok különböz túraútvonalakon fedezhetik fel a környéket, annak szépségeit, nehézségeit, buktatóit. Aki pedig kimaradna a kerekezésbl, választhatja helyette a „háborút”, hiszen jelmezzel, fegyverekkel, golyókkal várja az érdekldket a paintballozás. Péntek este egy marosvásárhelyi zenekar lép fel a találkozón – bár az együttes hivatalosan blueszenét játszik, elfordult már, hogy felforrósodott a hangulat, és mindenki táncolt koncertjükön.

Szombaton egy magyarországi együttes zenél,  a Presszó tangó libidó, akikrl csak annyit: Sztanyiszlav, Lenyiszlev... nekik egy éjszakára a tökéletesbl is kett kell… A koncert után Dzsakkó-bulit szerveznek: a balkán lábdobogtatós, elektróval kevert muzsikára lehet majd táncolni. A találkozón a vállalkozó kedvek tetováltathatnak is magukra, dalolhatnak tábortz mellett, és együtt drukkolhatnak az akadálypályákon végigmenkkel.

2009. szeptember 17.

Forrás:

http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=31576

design: btz 2009